Coral Companies - Facility Management Provider

Scopul nostru este acela de a fi eficienti in colaborarea cu organizatia dumneavoastra, de aceea imbinam cu minutiozitate gama noastra de servicii pentru a se potrivi perfect cerintelor dvs.

Ne mandrim cu faptul ca suntem deschisi, sinceri si impartiali, asigurandu-va obtinerea celor mai bune rezultate pentru proiectul dumneavoastra.

Clientii nostri sunt cel mai important lucru pentru noi. Ne construim relatiile de afaceri prin sinceritate si integritate, asigurandu-ne ca aceste relatii dureaza ani, nu luni.

Deoarece suntem una dintre cele mai mari si experimentate companii de Property si Facility Management si Consultanta in Constructii din Romania, avem resursele necesare pentru a face fata tuturor cerintelor  si de a gestiona orice proiect de constructie.  

Companiile Coral se dedica sa ofere clientilor nostri solutii de consultanta eficiente si rentabile prin eforturi constante de imbunatatiri profesionale si inovatie in programele si tehnologia noastra.

Contractand serviciile companiei noastre, clientii au avantajul de a se concentra pe propriile afaceri, economisind astfel timp si bani.

 

Loialitate: Urmarim in permananta interesele clientilor nostri - chiar si dupa facturare

Devotament: Consideram ca un client nu reprezinta o intrerupere a zilei de munca; este scopul ei.

Valoarea: Nu vom compromite calitatea in favoarea cantitatii, deoarece intotdeauna este mai dificil sa corectezi problemele decat sa le previi.

Abordarea unica a Companiilor Coral ne permite sa performam servicii profesionale in timpul ciclului de viata al proiectului, incepand de la concept, etapele proiectarii, de-a lungul intregii perioade de constructie si de asemenea cea mai mare parte a ciclului de viata al proiectului. 

Proiecte

Felicity Residence

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60