Consultanta in constructii

In cadrul Companiilor Coral aceste activitati sunt acoperite de Coral D.A. Consulting si Coral C.A. Construct. Avem expertiza si experienta necesara pentru a indruma clientii de-a lungul intregului proces de dezvoltare, inclusiv pe partea de finantare a proiectului, organizare a santierului, planificare conceptuala, proiect tehnic, supraveghere a constructiei, administrarea constructiei si managementul proiectului.

Intreprindem sarcini dificile si complexe de inspectie pentru a asigura respectarea planurilor, standardelor si specificatiilor de catre contractor. Avem abilitatea de a identifica neregulile, de a interpreta planurile tehnice si specificatiile lucrarii.

 

Strategia noastra

  •  Combinarea tehnologiilor, cunostintelor de management, si expertizele tehnice pentru a oferi rezultate care sa aduca beneficii pe termen lung
  •  Crearea unor programe de dezvoltare eficiente care sa asigure implementarea cu succes a solutiilor alese pentru derularea proiectului
  •  Dezvoltarea continua a capitalului uman al companiei, pentru a oferi servicii de un standard ridicat

Compania noastra ofera consultanta clientilor sai prin intermediul unei echipe competente,  capabila sa preia si sa administreze sarcinile primite, fiind recomandati de rezultatele remarcabile, profesionalismul si responsabilitatea de care dam dovada.

Promptitudinea, flexibilitatea si acuratetea solutiilor pe care le oferim sunt intotdeauna o parte din felul in care asiguram calitatea serviciilor.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60