Facility Management

“Exista un inceput si un sfarsit pentru un proiect. Intre acestea este intretinerea…”

 

Facility Management este un domeniu interdisciplinar dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale, precum mall-urile, cladirile de birouri si parcurile de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, statiuni, scoli, arene sportive, centre de congres. Printre sarcini se numara intretinerea sistemelor de aer conditionat, a sistemelor electrice, de iluminat-toate acestea facand parte din intretinerea tehnica; curatenia, dezinsectia si deratizarea, managementul spatiilor, decorarea, receptia, ingrijirea spatiilor verzi si securitatea facand de asemenea parte din acest domeniu.  Aspectele tehnice ale acestor servicii sunt de obicei supravegheate de BMS (Sistemul de Management al Cladirii)

Rolul principal este acela de a coordona si supraveghea siguranta desfasurarii operatiunilor si intretinerea bunurilor clientilor intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costurilor, cu scopul de a mentine valoarea cladirii pe termen lung. In plus, mai exista si sarcini precum asigurarea ca spatiul inconjurator este curatat corespunzator, ingrijit si igienizat pentru chiriasi si de asemenea sarcini de securitate, care impiedica furtul si vandalismul si pastreaza un mediu de siguranta pentru chiriasi si vizitatori.

Tehnica Facility Management-ului inseamna anticiparea si rezolvarea unei probleme inainte de a degenera. A fi proactiv si nu reactionar este cel mai important lucru pentru desfasurarea de operatiuni eficiente la orice cladire. Acesta abilitate diferentiaza performantele profesioniste de mediocritate, acesta fiind si unul din telurile majore ale Coral Construct.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60