Filozofie

Companiile Coral  continua sa reprezinte o entitate dinamica care in mod constant depune eforturi pentru a se mentine la cel mai inalt nivel de performanta, combinand calitatea serviciilor, excelenta resurselor umane, eficienta in oferirea serviciilor, alegerea celor mai bune solutii pentru clienti si utilizarea celor mai noi tehnologii. Pentru asigurarea succesului in cadrul companiilor noastre includem urmatoarele principii in dezvoltarea resurselor noastre de capital uman: 

 

  • Eforturi sustinute pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite clientilor
  • Servicii etice si profesionale
  • Conformitatea si respectarea cerintelor de sanatate si siguranta, cerintele de mediu si legale
  • Suport pentru solutiile necesare unei Cladiri Verzi
  • Evaluarea periodica si imbunatatirea performantelor personalului si proprietatilor

 

 

In cadrul companiilor Coral incercam intodeauna sa adaugam valoare serviciilor noastre, incercam sa avem o etica excelenta de munca in echipa si dorim sa atingem cele mai inalte standarde. Suntem de parere ca toate aceste elemente sunt la fel de importante pentru a obtine rezultate excelente la nivel de companie si la nivel individual. Cream acest interes comun, nu numai prin recompensari materiale, care sunt printre cele mai bune din domeniu, ci si printr-o pregatire continua si crearea de oportunitati pentru imbunatatirea abilitatilor.

Echipele noastre sunt multi-specializate, asa incat indiferent daca provocarile sunt de natura financiara, administrativa, tehnica sau operationala suntem pregatiti sa reactionam intr-un mod profesional si rapid. Motivam permanent personalul noastru si asiguram un mediu de lucru care incurajeaza excelenta. Drept rezultat fluxul de personal este foarte redus, astfel creand stabilitate in cadrul companiei, in interesul direct al clientilor nostri.

In aceasta era a tehnologiilor noi speram ca prin comunicare, prin gasirea unor metode mai bune de a lucra si a ne sustine reciproc, prin stabilirea unor standarde pentru conduita personala si profesionala, reusim sa oferim servicii de o calitate care sa depaseasca asteptarile clientilor.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60