Istoric

Coral Companies logo

 

 

 

 

este conceptul ce a reunit, in anul 2010, toate companiile nascute de-a lungul timpului sub brandul Coral, din necesiteatea de a oferi o perceptie clara si transparenta a respectivului brand pe piata Imobiliara si de Constructii din Romania.

 

 

 

Coral Construct logo

este prima companie a brandului Coral, infiintata in 1992, incepand activitatea ca furnizor de servicii de constructii. De-a lungul anilor, activitatile au fost diversificate insa numele a fost pastrat deoarece devenise un nume cunoscut si respectat pe piata din Romania.

 

Schimbarile economice din Romania au dus la dezvoltarea domeniului imobiliar si la cresterea numarului de investitori straini asa incat, in 1996, Coral Construct si-a indreptat atentia catre  dezvoltarea si implementarea unei activitati nou aparute – Facility Management, devenind unul din pionierii ce asigura astfel de servicii pe piata din Romania.

 

In 2003 s-a adaptat din nou cerintelor si a acceptat o noua provocare – Serviciile de Property Management. Din 2003 Coral Construct reprezinta una din putinele companii care asigura Servicii Integrate de Property si Facility Management si astfel ofera clinetilor posibilitatea de a avea un singur furnizor de servicii comerciale, financiare, tehnice si infrastructurale.

 

Coral DA Consulting logo s-a infiintat in 2001 pentru a acoperi cerintele pietei din Romania pentru servicii specializate de consultanta in constructii. De la inceput activitatea companiei a raspuns cerintelor investitorilor si proprietarilor de cladiri pentru verificarea tuturor aspectelor tehnice din domeniul constructiilor. Activitatea principala a companiei Coral DA Consulting este cea de Dirigentie Santier, oferind investitorilor siguranta ca investitia lor va fi executata corespunzator si in conformitate cu normele si legislatia din Romania.

 

Coral CA Construct logo

a fost fondata in 2004, cand am implementat in cadrul serviciilor noastre si activitatea de Receptie a Cladirilor, obtinere autorizatii, due diligence, expertizare tehnica, verificari de proiecte si alte servicii de consultanta.

 

Coral RA Control logo

este cea mai recent infiinta din cadrul companiilor noastre, fiind constituita in 2008. Aceasta companie acopera sfera serviciilor de curatenie, urmare solicitarilor venite din partea Clientilor pentru a asigura in anumite cazuri doar servicii infrastructurale de facility management.

 

Prin intermediul fiecarei companii, continuam sa fim o entitate intr-o continua dezvoltare, avand o echipa de profesionisti cu experienta si reputatie in a oferi servicii complete de Property Management, Facility Management sau Consultanta in Constructii. Suntem angajati intr-un proces de devoltare bazat pe construirea unui sistem care ofera solutii prompte si eficiente, adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui Client.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60