Parteneriat

Companiile Coral sunt devotate spiritului de parteneriat, care este bazat pe respect reciproc, incredere, valori si perceptii de inovare, calitatea serviciilor si increderea in performanta. Respectarea acestor principii a dus la  succesul organizatiei, construirea unei structuri interne puternice si o pozitie stabila pe piata.

 

Integritatea

Relatiile noastre cu partenerii, clientii si colegii sunt caracterizate in primul rand de integritate. Pentru noi Integritate inseamna sa fii responsabil, onest si respectuos.

 

Calitatea

Dorinta de a oferi mereu solutii de calitate incepe cu angajarea celor mai buni oameni, continua prin dorinta de imbunatatire permanenta a produselor si serviciilor si are ca rezultat munca de calitate cu care ne mandrim oferita de angajatii nostri.

 

Performanta

Reprezinta obiectivul pentru fiecare proiect in care echipa noastra este implicata. Dimensiunea si calibrul performantei sunt reflectate de loialitatea si relatiile pe  termen lung pe care le avem cu clientii si partenerii noştri de afaceri. Stim ca numai performanta este rasplatita si apreciata, de aceea actiunile noastre sunt orientate catre excelenta, pentru a putea fi printre cei mai buni, printre liderii din acest domeniu.

 

Oamenii

Lucrand pe o piata competitiva, care este intr-o schimbare continua, credem ca avantajul nostru consta in oamenii care ne alcatuiesc echipa. Deoarece toti urmarim aceleasi obiective, munca fiecarui membru al echipei este importanta, apreciata si recompensata. Apreciem diversitatea, si incercam continuu sa ne autodepasim. Performanta fiecarui om duce la performanta intregii companii.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60