Revizia termografica

Revizia Termografica face parte din Managementul Energiei (localizarea pierderilor termice in fatadele si acoperişurile cladirilor) cat si parte din Intretinerea Tehnica, prin Intretinerea Predictiva, metoda pentru depistarea supraincalzirii instalatiei, coroziunea tevilor, pericolul integritatii izolatiei cazanelor, etc.

Orice oprire nedorita sau pornire ulterioara are un efect imediat asupra operatiunilor si supune instalatia la stres. In plus, aceste actiuni pot avea efecte ulterioare asupra mediului si a vietilor umane.

Cauzele unui asemenea eveniment pot fi schimbarile neobişnuite de temperatura sau variatii ale unui dispozitiv. Revizia Termografica cu infrarosu a aparatelor instalate, a buclelor de siguranta (incluzand camerele electrice, sisteme de alimentare, cat si pe echipament sensibil) poate prevedea si preveni avariile costisitoare.

 

Toate echipamentele montate si toate buclele de siguranta ale echipamentelor si instalatiilor fac parte dintr-un mediu in dezvoltare, iar in ciclul lor de viata pot aparea:

  • Modernizari
  • Intretinere
  • Extindere
  • Uzarea si Ruperea
  • Renovarea


De asemenea mai pot aparea si erori umane, actiuni cauzate de o terta parte, deteriorari cauzate de fulgere, etc.

 

Toate aceste evenimente au un efect asupra panourilor electrice, sistemelor de alimentare, izolatiei acoperisurilor si fatadelor.

 

Avand in vedere faptul ca toate cablurile corodate, conexiunile slabite si cablurile suprasolicitate produc caldura, Tehnologia Termografica cu Infrarosu este in mod deosebit eficienta, deoarece identifica si localizeaza aceste probleme, deoarece toate conexiunile electrice defecte si conductorii supraincarcati produc exces de caldura in comparatie cu fluxul obişnuit. 

 

Solutiile noastre

Personalul nostru calificat si echipat cu camere cu infraroşu si diverse aplicatii pot examina cu promptitudine o instalatie electrica sau sa caute pierderile de caldura pe fatada si acoperişul cladirii. Expertii analizeaza imaginile termice si vor pregati Raportul de Revizia Termografica cu interpretari corecte ale rezultatelor.

Ştiri şi noutăţi

2013/01/23

Serviciile de Project Management asigurate de Coral DA Consulting vor consta in coordonarea tehni...
Citeste mai mult

2013/01/08

Coral DA Consulting va presta servicii de Dirigentie de Santier si Coordonator de Securitate si S...
Citeste mai mult

Premiu

Autentificare clienti
Call center (+40) 0728 60 00 60